1

Megrendeled

Lépj be az appba, címed, rendszámod és a helyszín megadása után bankkártyával megrendelheted a kívánt mosást akár 2 perc alatt.

2

Elmegyünk

A megrendelt időpontra megérkezik a mosó a parkolóba, mélygarázsba, vagy ahol éppen állsz. Ha van szabad mosónk, akkor ez akár fél órán belül is megtörténhet.

hogyan-mukodik
3

Szólunk ha kész

Víztakarékos, környzetbarát technológiával lemossuk az autódat és értesítünk, ha elkészült.

4

Tartsd tisztán

Fejben tartjuk autód tisztasági állapotát, és az időjárást. Mindig akkor jövünk, amikor a legjobb Neked és autódnak egyaránt.

A Cleango egyszerű, kényelmes és gyors.

Többé nem kell az autód tisztántartásával bajlódnod. Egy apró ikon a telefonodon minőségi változást hoz a hétköznapjaidba.

Cleango Zóna

A nanotechnológiáról

A vízhiány és a vízügyi szabályozások változására a korszerű és valós megoldás a nanotechnológiás autómosás.

shower

Tisztít

Koncentrátumunk a felületre való permetezést követően azonnal kifejti hatását, és a szennyeződést “bekebelezve”, képez egy biztonsági réteget a tisztítandó felület, és az eltávolítandó koszréteg között, ezáltal utóbbi, biztonságosan eltávolíthatóvá válik.

shower

Ápol

A mosószer alapanyaga carnauba viaszt tartalmaz, mely kitölti a fényezésen levő, szemmel alig, vagy egyáltalán nem látható mikro karcokat, így a szennyeződés nem tud megülni bennük.

shower

Konzervál

A viasz 48 órán keresztül kifejti aktív szennyeződés, por, és víztaszító hatását, ennek következtében a mosás után esetlegesen az autó felületére kerülő anyagok. 1. kevésbé tapadnak meg, így az tovább marad tiszta 2. tartós, magas fényű csillogást kölcsönöz a felületnek

Cleango előnyök

shower

Bárhol, bármikor

Lehetséges utcán parkolva, mélygarázsban, parkolóházban, télen, nyáron, esőben és napsütésben is érkezünk és tisztává varázsoljuk autódat. Közben intézheted a dolgod, kényelmesen.

shower

Cseppontok a mosásokért

A Cleango hűségpont rendszerében minden megrendelt mosásod után cseppontokat írunk jóvá a fiókodban, ezzel is jelképezve a megspórolt víz mennyiségét. A cseppontokat be tudod váltani extrákra vagy akár ingyen mosásra is.

shower

Meghívások

Hívj meg minél több barátodat és minden új barátod első mosását támogasd 2000 Ft értékű kredittel, ezt követően máris jóváírunk számodra is a 2000 kreditet, melyet következő mosásodnál felhasználhatsz.

shower

SOS mosás vagy Időpont foglalás

Tervezz előre! Ne várakozz, foglalj egy számodra kényelmes időpontot és az általad választott helyszínre érkezve elvégezzük a mosást. Elmaradt a tervezés? Kapacitás függvényében akár azonnal is tudsz SOS mosást rendelni.

shower

Mosás utókövetés, újrarendelés

Kövesd nyomon a megrendelt mosásod valós időben, rendeld újra könnyedén korábbi mosásaidat és értékeld az eredményt az app-ont keresztül.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, partnerünk az OTP Simple Pay. Biztonságos, gyors és kényelmes.

Gyakori kérdések a helyszínnel kapcsolatban:

  • Hova tudok mosást rendelni?

    Mosóink csak a Cleango Zónába tudnak jelenleg kimenni. Ezt a területet folyamatosan bővítjük. Az alábbiakban tudod megtekinteni.

  • Mélygarázsban is lemossátok az autómat?

    Természetesen mélygarázsban is megoldható az autód tisztítása, ami fontos, hogy megfelelőek legyenek a fényviszonyok, és a mosód jól lássa a felületeket.

  • Pontosan hol vagytok elérhetőek?

    Zónánk: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-11-12-13-14. kerületek egésze

Ez attól függ milyen szolgáltatást, és mekkora autóra kérsz, megrendeléskor a rendszer kiszámolja neked. De mindenképpen másfél órán belül elkészülünk, ha SOS rendelést adsz le. Ha pedig előrendelnél, akkor biztosan nem kell várakoznod.

Még több GYIK →

Készen állsz egy merőben új élményre?

Rendeld meg most első mosásod pár perc alatt és szerezd meg a 2000 kredit kedvezményt!

Apple App Store Google Play Store