1 Megrendeled

Lépj be az appba, címed, rendszámod és a helyszín megadása után bankkártyával megrendelheted a kívánt mosást akár 2 perc alatt.

2 Elmegyünk

A megrendelt időpontra megérkezik a mosó a parkolóba, mélygarázsba, vagy ahol éppen állsz. Ha van szabad mosónk, akkor ez akár fél órán belül is megtörténhet.

3 Szólunk ha kész

Víztakarékos, környzetbarát technológiával lemossuk az autódat és értesítünk, ha elkészült.

4 Tartsd tisztán

Bérlettel még olcsóbb is

Fejben tartjuk autód tisztasági állapotát, és az időjárást. Mindig akkor jövünk, amikor a legjobb Neked és autódnak egyaránt.

A Cleango egyszerű, kényelmes és gyors.

Többé nem kell az autód tisztántartásával bajlódnod.
Egy apró ikon a telefonodon minőségi változást hoz a hétköznapjaidba.

Cleango zóna

A szolgáltatásaink az alábbi területen érhetők el.

Hol dolgozunk?

Szinte egész Budapest területén elérhetőek vagyunk!

Akár utcán, akár mélygarázsban parkolsz lemossuk az autódat és tiszta terepet hagyunk magunk után!

Zónáink:

  • 1-2-3-4-5-6-7-8-9-11-12-13-14-16. kerületek egésze
  • Üröm + Budaörs + Törökbálint + Diósd + Budakalász

A nanotechnológiáról

A VÍZHIÁNY ÉS A VÍZÜGYI SZABÁLYOZÁSOK VÁLTOZÁSÁRA A KORSZERŰ ÉS
VALÓS MEGOLDÁS A NANOTECHNOLÓGIÁS AUTÓMOSÁS.

Tísztít

Koncentrátumunk a felületre való permetezést követően azonnal kifejti hatását, és a szennyeződést “bekebelezve”, képez egy biztonsági réteget a tisztítandó felület, és az eltávolítandó koszréteg között, ezáltal utóbbi, biztonságosan eltávolíthatóvá válik.

Ápol

A mosószer alapanyaga carnauba viaszt tartalmaz, mely kitölti a fényezésen levő, szemmel alig, vagy egyáltalán nem látható mikro karcokat, így a szennyeződés nem tud megülni bennük.

Konzervál

A viasz 48 órán keresztül kifejti aktív szennyeződés, por, és víztaszító hatását, ennek következtében a mosás után esetlegesen az autó felületére kerülő anyagok: kevésbé tapadnak meg, így az tovább marad tiszta és tartós, magas fényű csillogást kölcsönöz a felületnek.

Cleango előnyök

Bárhol, bármikor

Lehetséges utcán parkolva, mélygarázsban, parkolóházban, télen, nyáron, esőben és napsütésben is érkezünk és tisztává varázsoljuk autódat. Közben intézheted a dolgod, kényelmesen.

Cseppontok a mosásokért

A Cleango hűségpont rendszerében minden megrendelt mosásod után cseppontokat írunk jóvá a fiókodban, ezzel is jelképezve a megspórolt víz mennyiségét. A cseppontokat be tudod váltani extrákra vagy akár ingyen mosásra is.

Meghívások

Hívj meg minél több barátodat és minden új barátod első mosását támogasd egy 5000 Ft értékű kuponnal! Ráadásul meghívott barátaid első mosása után téged is megajándékozunk egy 5000 Ft értékű kuponnal, melyet következő rendelésedkor már fel is használhatsz!

SOS mosás vagy
Időpont foglalás

Tervezz előre! Ne várakozz, foglalj egy számodra kényelmes időpontot és az általad választott helyszínre érkezve elvégezzük a mosást. Elmaradt a tervezés? Kapacitás függvényében akár azonnal is tudsz SOS mosást rendelni.

Mosás utókövetés, újrarendelés

Kövesd nyomon a megrendelt mosásod valós időben, rendeld újra könnyedén korábbi mosásaidat és értékeld az eredményt az app-on keresztül.

Szeretnéd kipróbálni?

Válts bérletet és old meg
még olcsóbban a tisztántartás

Töltsd le az applikációt és
rendeld meg első mosásodat most,
2500 Ft kedvezménnyel!

Gyakran ismételt kérdések

Csak kártyával tudok fizetni?

Hova tudok rendelni?

Mennyi időt vesz igénybe a mosás?