Üzleti partnereknek

A Cleango nem csak a belvárosban élőknek, hanem a cégeknek is megkönnyítheti az életét.

Miért éri meg cégként Cleangozni?

Házhoz megy

Nem kell foglalkoznod a céged flottájának mosásával, mi oda megyünk ahová szeretnéd. Ráadásul teljesen alkalmazkodunk az igényeidhez, így rendelést, akár 1 órán belülre is leadhatsz. Emellett, ha bármi közbejön és már leadtál egy rendelést, akkor azt bármikor lemondhatod.

Egyszerű számlázás

Havonta egyszer állítunk ki számlát, nem kell minden mosás után fizetni.

Minőséggarancia és Ügyfélközpontú működés

Kiemelten figyelünk a minőségre és az ügyfeleinkre.

Biztosítunk számukra ingyenes próbatakarítást, havi elégedettségfelmérést és prémium ügyfélasszisztenciát a teljes együttműködési időszak alatt.

Emellett cégünk teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezik a Generali biztosítónál.

Védi a környezetet

Minden mosással 100-150 liter tiszta ivóvizet, spórolunk meg. A mosások során felhasznált tisztítószerek mindegyike biológiailag lebomló. Az általunk megvalósított szolgáltatás 0 szén-dioxid kibocsátással és 0 km céges flotta amortizációval jár.

Mindent biztosítunk

Magunknak biztosítunk áramot és vizet a kiszállás helyszínén. Mindezt elfolyó víz nélkül oldjuk meg.

Tehermentes folyamatok és adminisztráció

A teljes adminisztrációs terhet átvesszük partnereinktől az együttműködés alatt.A folyamat automatizált, melynek része az online

  • Szerződés
  • Időpontfoglalás, módosítás és lemondás
  • Havi gyűjtőszámla tételes teljesítés igazolással, 30 napos fizetési határidővel

Rólunk mondták

Aka Zrt Patrik - Flotta kezelő

A Cleango szolgáltatásait rendszeresen igénybe vesszük, és mindig lenyűgöz minket a munkavégzésük minősége. Cégünk járművei kívül-belül mindig ragyogóan tiszták, hála a professzionális takarításnak. A csapatuk gyors, megbízható, és nagy figyelmet fordít a részletekre. Szívesen ajánljuk őket mindenkinek, aki magas színvonalú szolgáltatást keres.

Wozavez Consulting Zrt Anita - Operatív vezető

Az idei évben kezdtük el az együttműködést a CleanGo csapatával. A cél az volt, hogy időt és energiát spóroljunk a kocsik takarításával kapcsolatban és ez sikerült is. A rendelési folyamat egyszerű és gördülékeny, szinte mindig van aznapra, de legkésőbb másnapra szabad időpontjuk. A kapcsolattartással és a szolgáltatással is elégedettek vagyunk, ezért szívesen ajánljuk a CleanGo-t!

Trend-M Nyomda Anita - Üzletvezető

Nagyon megszerettük a CleanGo csapatát, a mosók mindig pontosan, precízen végzik a mosásokat. Céges partnerként kedvezményeket és ajándék extrákat is kapunk, ráadásul rengeteg időt is spórolnak nekünk. Csak ajánlani tudom a csapatot!

JCDecaux Hungary Zrt Dénes - Flotta Manager

Teszt jelleggel tettük próbára a Cleango szolgáltatását, azonban az első alkalom után egyértelmű lett, hogy rendszeresen élni fogunk vele. Munkavállalóink legfőbb okoknak a következőket jelölték meg: gyors és gördülékeny foglalási rendszer, rövid határidővel, precíz, alapos munkavégzés. Munkáltatói oldalról kiemelt jelentőségű, hogy a szolgáltatás a környezetbarát technológiára épül, így csökkenteni tudjuk az ökológia lábnyomunkat. +1 személyes: Elképesztően jó a tartós illat, amit használnak a belső takarításhoz!

Hunguest Hotels Zrt Vanda - Üzemeltetési munkatárs

Elégedettek vagyunk a szolgáltatással, minden alkalommal kívül- belül tiszta autót kaptunk vissza. A B2B felületen keresztüli megrendelés nagyon egyszerű és gyors. Rugalmasság, segítőkészség és precíz munka jellemzi a Cleango csapatát.

Referenciák

további 50+ partner

Kiemelt partnereink

“Ha bármilyen további kérdésed van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] email címen.”